Den Oändliga Kärleken

Den Oändliga Kärleken 

24 februari 2022 - Den gömda Ondskan träder fram i öster. Vrålande av intensivt hat mot friheten.       Och Den Oändliga Kärleken är ondskans värsta fiende.

8 December 2021 - Varning för Stora Livsförändringar för läsare/lyssnare utfärdas !

8 December 2021 - cirka 250 ex. sålda (ännu ej redovisat antal uppspelningar för ljudboken).        

8 december 2021 - 5900 besök på hemsidan.

BOKRELEASE kommer att ske när covid-restriktionerna tas bort.  Förhoppningsvis under år 2022

20 augusti - återgår till ordinarie pris

1 juli 2021 - Sommarpris 110 kr!

12 januari 2021 - artikel om författaren och romanen i Boktugg

10 december 2020 - Reportage om författaren och romanen i Sundsvalls tidning

3 december 2020 - Den Oändliga Kärleken utkommer som ljudbok

28 november - reportage om författaren och romanen i HD-Helsingborgs Dagblad

21 november - reportage om romanen och författaren i lokaltidningen Svalöv

17 november - romanen tas in i Bjäre Bokhandels butikssortiment i Båstad 

30 oktober - romanen tas in i bokhandeln Vängåvans butikssortiment i Sundsvall

29 oktober 2020- Den Oändliga Kärleken släpps till bokhandeln. 
En orkan lika våldsam som "Guds hand" vrålar in över Skandinavien och förändrar allt. Men, är orkanen starkare än kärleken?

Läsaren får i denna svindlande berättelse följa fem generationer genom tragedier och sorg, men framförallt i himlastormande glädje och oändlig kärlek.   


Läsares recensioner: 

"Wow! Du har verkligen skrivit romanen med extra allt. Så fint du beskriver hav och kärlek så att det knyts ihop till ett och samma. Stormande, överväldigande, plågsamt, ljuvligt, oändligt... Med din ordrikedom sveps man med i havets och kärlekens toppar och dalar. Tack för en ovanlig, häftig och berikande läsupplevelse." Lena J

"När jag började läsa boken fångades jag direkt av historien i alla familjegenerationer i både glädje och sorg. ibland fick jag lägga ifrån mig boken pga. hemska upplevelser av stormande hav, skadade människor, död och elände m.m. Eller att jag inte såg vad jag läste pga. tårfyllda ögon. Jag fångades av allt och liksom levde med i historierna och tänkte ofta på allt och alla. Har svårt att komma ifrån det hela. Läser snart om den igen." I.B.

"Allra först - en applåd! Det är stora teman som avhandlas här - ondska och godhet. Det vildsinta ovädret. Godheten - ljuset och den översvallande kärleken. Författaren behandlar sina teman väl, och med det menar jag att jag under läsningen hela tiden ville veta hur det skulle gå - intresset hölls vid liv. Bravo!"                                                    Jan Stenqvist, journalist och författare.

"Jag hade tänkt läsa boken Den Oändliga Kärleken om några veckor när jag har läst klart de två som jag redan har på gång. Men boken pockade och lockade och igår började jag läsa. Ju längre in i boken jag kommer, ju mer griper den tag. Jag stryker under en del meningar bara för att de är så vackra och för att jag lättare ska hitta dem när jag behöver. Jag har nu läst mer än halva boken och ser fram emot andra halvan." Birgitta L 

"Tack till författaren som har har delat med sig av sin detaljrika lokalkännedom och andra härliga iakttagelser. För vackert sammanflätande av prolog och epilog som hela tiden aktualiserar helhetsupplevelsen. För de varma, starka karaktärerna som med sina liv sakta men säkert flätas in under varandras vingar. Samt för de ibland tvära kast som gör läsaren extra nyfiken. Författaren har även konsten att få hörsel, syner, dofter och andra sinnens och känslors närhet att upplevas som verklighet. Tack för en varm och kärleksfull resa! Nu ska det bli gott med en Ileach ;-)"  Birger Ekström, kulturarbetare och författare.


Den Oändliga Kärleken